Tårnhuset

Et dynamisk liv, kræver dynamisk arkitektur

I hjertet af Eternitgrunden står Tårnhuset som en indgangsportal til boligområdet, Kildevældet. Tårnhuset er tegnet af Arkitema Architects og arkitekturen repræsenterer en dynamik og modernitet, der er skabt med respekt for områdets grønne byrum og det moderne livs udfoldelse.

Tårnhuset bliver opført med tre forskellige tegltyper, ”Black Beauty”, ”Red Coral” og ”Yellow Coral” – en kombination af farver og overflader, der giver facaderne et dynamisk og interessant udseende og tilfører arkitekturen et markant look. Bygningen og boligerne er alle opført med fokus på holdbare og eksklusive materialer.
Bygningens konstruktion og arkitektur er nøje afstemt i forhold til områdets opbygning og fremtidsvision – nemlig at skabe et moderne boligområde med grøn infrastruktur, tæt på byens centrum.

Her får du panorama over Aalborg

Tårnhusets placering i hjertet af Eternitgrunden giver store fordele, når det kommer til at få glæde af områdets mange muligheder og tilbud.

Selvom Kildevældet er et nyopført boligområde, findes her veletablerede indkøbsmuligheder, legeland og funcenter samt masser af søde naboer lige uden for døren. Området er en fin kombination af grønt byrum og det praktiske byrum, og her har hver lejlighed tilhørende parkeringsplads – evt. mulighed for tilkøb af carport.

 

 

Området Kildevældet ligger få minutter fra Aalborgs centrum – det kan du især opleve fra bygningens tag. Her får du hele panorama udsigten over Aalborg. Det ekstra areal på toppen af Tårnhuset vil blive et fælles areal som alle i bygningen kan få glæde af. Det kan tilføre ekstra udeareal til din lejlighed, og her kan du få et pusterum, nyde udsigten eller solen – det er helt op til dig.

Nærområdet

Den gamle Eternitgrund er et spændende område med masser at byde på både i forhold til både indkøb, aktiviteter, skoler og daginstitutioner. Med en stor Føtex, Netto og Fakta i gå-afstand er det nemt at gøre de daglige indkøb og skulle du få lyst til at spise brunch eller middag ude, behøver du ikke at tage ind til Aalborg centrum.

Den internationale café og cateringkæde Delimarché serverer god og velsmagende mad i deres restaurant eller som takeaway. Efter besøget giver den lokale Fitness World på Visionsvej mulighed for at forbrænde nogle af kalorierne igen.

Kontakt vores mægler

Hvis du har forelsket dig i Kildevældet og gerne vil vide mere om de forskellige typer boliger, er du meget velkommen til at kontakte EDC Anker Nørgaard.

EDC_logo_200

900@edc.dk

Tlf. 98167722