Velkommen til Kildevældet

I Kildevældet er der plads og tid til nærvær. Det er et område i rivende udvikling, hvor der er ‘højt til loftet’, og som har noget at byde på for enhver. Uanset om du er ung og eventyrlysten, om I er en nystiftet børnefamilie eller du måske sætter pris på et lidt lavere tempo, vil du føle dig hjemme i Kildevældet. Kildevældet giver dig en unik mulighed for at bo midt i en frodig, grøn oase, hvor små hyggelige lommer indbyder til både afslapning, eftertænksomhed og skønt socialt samvær. I nogle af lommerne er der små bænke, hvor man kan have en stille stund i pagt med naturen. Der er altså masser af muligheder for at gå på opdagelse i naturen, men på en og samme tid bo i kort afstand til byen og alt hvad dertil hører af kultur, kunst og sociale aktiviteter.

 

Kildevældet kommer til at bestå af forskellige boligtyper, der henvender sig til både de yngre, de ældre og dem midt imellem. Et miks, der giver en god dynamik, en følelse af tryghed, samt liv i Kildevældet hele dagen. De første boliger, der opføres i Kildevældet er Enghusene og derefter bygges Tårnhuset, der hvor Boeck-Hansens Vej begynder. Her kommer det til at stå som et slags fyrtårn med en bjergtagende udsigt over Kildevældet og Aalborg. Fælles for de fremtidige bygninger i Kildevældet er, at de får deres egne arkitektoniske udtryk, men spiller sammen med og forholder sig til hinanden indbyrdes, så der skabes et harmonisk helhedsindtryk.

Klimaboulevarden

Et urbant vildnis

Klimaboulevarden ligger som en grøn kile i hjertet af den samlede bebyggelse i Kildevældet.  Det varierede og frodige landskab, der med uklippede græstyper og små grupper af buske og træer, gør at Kildevældet får en naturlignende karakter – et indbydende nordisk englandskab. Dit eget urbane vildnis, der indbyder til afslapning, eftertænksomhed og masser af muligheder for at gå på opdagelse i naturen.

Velkommen i den grønne lund

Små anlagte stier gør det nemt at gå på eventyr i det grønne landskab, hvor man kan finde små lommer, der indbyder både til ophold, leg og fællesaktiviteter. Nogle steder er der anlagt små nyttehaver, hvor man kan dyrke sine egne jordbær, ærter eller måske noget helt tredje – her er der nemlig plads til selv at bestemme. Stisystemet gør det nemt at komme rundt i hele området, og giver desuden nem adgang til de omkringliggende områder.

Et område fuld af grønne oplevelser

 Oplevelsesskrænten

Udover klimaboulevarden bliver der også anlagt en såkaldt ‘Oplevelesesskrænt’, der fører op til Vandværksparken, så de forskellige rekreative områder bliver bundet sammen. Visionen udspringer af et ønske om at bruge den dramatiske natur og den markante skrænt, der er på Eternitgrunden. Selve turen op ad skrænten skal være en oplevelse i sig selv. Derfor vil ruten blive delt op i forskellige ’stationer’ eller plateauer undervejs, hvor du eksempelvis kan spise madpakke og nyde udsigten, dyrke udendørs fitness eller yoga.

Kildevældets avenue

Indkørslen til Kildevældet sker via Boeck Hansens Vej, der på sigt vil fremstå som en imponerende allé, hvor store flotte træer vil pryde begge sider af vejen. Allerede ved ankomsten kan man fornemme, at Kildevældet er noget ganske særligt. I tillæg til de grønne omgivelser er der i Kildevældet også sikret nem parkering tæt på boligerne, hvor der anlægges begrønnede parkeringsarealer.

Kontakt vores mægler

Hvis du har forelsket dig i Kildevældet og gerne vil vide mere om de forskellige typer boliger, er du meget velkommen til at kontakte EDC Anker Nørgaard.

EDC_logo_200

900@edc.dk

Tlf. 98167722